Friday, June 5, 2009

Pengumuman

Rerakan.. sahabat handai,

Aku akan bercuti di kampung halaman start pada mlm ni sehinggalah 14 Jun 2009. Insya allah tiada aral melintang akan kembali bertugas pada 15 Jun 2009 hari Isnin.

Sekiranya ada berita2 terkini.. yg hot.. sensasi @ apa2 saja bolehlah call yer @ sms jer.

Sekian adanyer.

5 comments:

shawLycious said...

Miss Selfridge and H&M tops and dresses. Tie Rack scarves and ties, Jane Norman and Principles handbags and clutches. Come and grab yours now!:)

TiNiE said...

dah..
aku nak p umah hang, sekali baca blog cuti la plok...takper takper ada rezeki sampai la aku cubit si cikmai..heheheh

Laxmi said...

boring giler naja.. ko takde skype pun sunyi.. huhuhu seminggu la aku akan rentung kat ofis.. boring tahap gaban ok!!!

haya_yaya said...

selamat bercuti..hoiyehh!!best..best...
**siok sendrik**

sumijelly said...

selamat la bercuti yek