Tuesday, October 20, 2009

Akhirnye

Kini pastiii... aku bley berkecimpung kembali dlm arena perblogan ini setelah sekian lama mengalami kegagalan 'cookie' gara2 pc telah diserang oleh virus2 padu bernama trojan dan segala yg seangkatan dgn nye... Meroyan gak rupanye takleh tulis blog, hehehehe... sekadar leh baca je, nak updet takleh.. dah gitu, nak komen orang nyer blog pun takleh.. gara2 itu aku terpaksa bersara dari menjadi pengomen tegar utk beberapa blog faveret buat seketika.

4 comments:

Laxmi said...

oh naja.. memang lama benor la ko bercuti memblogkan diri.. welkam back.. jenuh gak aku masuk tiap kali check ada posting baru ke tak.. isk sian aku gak kan.. hihihi
dan.. aku nyer skype ada problem gaks.. suka2 ati dia jer nak online ngan offline.. menyampah aku tengok nak chat ngan korang pun takleh la namanyeee... dah kena virus ko kot kat skype aku.. bebila free tu mai la jenguk gtalk ye naja.. pls la menceriakan idop aku yg boring nih.. huhuhu

TiNiE said...

welkam welkam...
adakah blog aku tergolong dlm blog feveret hang???
hihihi apa pun aku suka hang kembalik aktip di arena pembelogeran...

so, hang cemana skang?? aku harap sihat2 aja naaa

alladiin said...

dah dpt pc baru ke..?? anyway, jgn lupa, sekorang2nya, seminggu satu entri baru ek..

naja said...

lax - skype aku pun mampus daaaa.

tini - ofkos la dsk96 termasuk dlm feveret list

alladiin - hanya pc lama diberi nafas baru. rasa2nye pc ni meletup baru dpt yg baru kot..