Friday, December 4, 2009

I Dah Bley Drive Tau!!

Yeyehhhhhh.. buleh pegang stereng!



Jom.... nak ikut tak?




Ini adalah gambar Rumaisa yang terkini. Sekarang dia sudah dapat kaki... jalan sana sini! Kalau dalam kereta, istilah 'gila stereng' sesuai la kot untuk dia..



Semoga anak emak membesar menjadi insan yang berguna kepada agama, bangsa dan negara. Menghormati ibu bapa, kaum keluarga dan masyarakat. Aminnn...

6 comments:

Laxmi said...

naja.. tu anak angkat ko ek?? ada muka zikri ek.. hahahhahahahaha
comeinyeeeeeeeeeeeeee rumaisa..

AMIRZA-KRAF said...

alahaiiiiii cubit pipi sket leh dak... tu agak2 bila nak smp tu kalu dia drive.. :)

cayangg said...

naja,

i bley rasakan 'kenakalan' dia. xpression wajah dia tu... memang jenis xleh nak predict, sebijik mcm you! hahaha

naja said...

lax - ha 'anak angkat' aku le tu..

miza - tahun dpn blum tentu leh sampai ke destinasi :)

cayang@ezrina - nakal ek? aku nakal sikit je.. he he he

umieliza said...

hahaaa.. muka iras zikri
ganas mcm naja...

TiNiE said...

cutenya diaaaa...
geram lak aku..tingat muka selamba dia time aku p itu ari...
aminnnnn...