Friday, July 19, 2013

Konfiden jangan high level sangatlah bro...




Sesuai  tak sesuai entry ni pada bulan puasa, Wallahualam.  Tapi memang kategori cerita lagho lah.. lebih berpaedah ko gi baca Quran bertadarus ramai-ramai daripada mai dok baca blog aku ni. Kihkih.

Ini cerita WTT.  Dari awal kahwin sampai sekarang aku syak tali perut EnWTT jenis yang super-duper power punya.  Maksud aku sihat walafiat.  Berfungsi dengan sejahtera.  Jarang kena sembelit.  Jarang cirit.  Jarang kembung.  Tak pernah gastrik.  Berbeza dengan aku.. penyakit-penyakit yang ku sebut tadi datang bersilih ganti.  Pun beliau berbangga lah kentutnya tak busuk.  WTF ? Kahkahkah ! Maka dengan sangat konfidennya lah dia kentut merata-rata.

Bila aku marah, dia kata takper kentut saya tak busuk.  Konfiden jer bang yer !

Aku plak saban hari dok tercari-cari idea nak pekena laki aku.  Hinggalah satu hari memang terbaik punya perut aku meragam.  Kentut pun tahap bau longkang tersumbat yg Majlis Perbandaran tak pernah senggara pun lagi wangi kot baunya ! Kewkewkew..

Masa tu tengah dok belek penyata2 bank yang tak pernah menunjukkan baki yang menggumbirakan.  So masing2 muka serious jer la.  Tetiba macam biasa.. pruttttt ! Pastu macam biasa jugak.. “Takperrr, kentut saya tak busuk ! “.  Dan akupun memang ternanti-nanti akan saat-saat keemasan itu teruslaa mengentut secara pelan-pelan.  Resultnya memang dah tau la kan.. bau bangkai ikan paus kelasa yang mampuih berhari2 kat lautan pun tak terlawan !

Dan… “Dajaiii sungguh, busuk plak kentut saya kali ni !” kata EnWTT dengan muka bersalah.  Mak puas hati noks.. sangat puas hati !

Wakakakakakakakakaka !  Ok raya ni kita mintak ampun.. sekian wabillahitaufik walhidayah.

3 comments:

Anonymous said...

nak termuntah, bluek...- k na, hull

Laxmi said...

adoiyaiiii citer kentut plak dah... sabo jer lah!
LOL

Naja Naja said...

Kak Na - kehkehkeh !

Laxmi - Sesekali pekena WTT, heaven oiii... haha