Friday, March 20, 2009

Bilamana kena paksa tidoq..

** Wajah bila tidoq secara sukarela...

** Wajah bila dipaksa tidoq..


Haa.. cubalah buat perbandingan! Macam tu lah gayanyer air muka Rumaisa kalo dipaksa tidoq. Dia akan tidoqlah sekejap dalam 10 minit mcm tu.. tp dengan muka 'muncung' yang buleh tahan... Tidoq dalam susana 'bebai'. Yer la sapa suka kena paksa kan.. tp kalo dah jam 2 pagi pun still xnak tidoq, cemana tak kena paksa pun. Buleh tiga empat hari deret tidoq kul 2 pagi, konpom kepala aku akan meonggg..

5 comments:

Laxmi said...

alalalalalala comeiinyee rumaisa bila dia tido tanpa paksaan.. like an angel.. muakkss utk rumaisa.. heheh
dan gambo dia tido paksa tu lawak la.. memang nampak la dia kena paksa.. wakkakka

azean said...

sungguh haih cik mai .. kecik2 dah demand .. cuteeeee .. hahahaha

TiNiE said...

alaaaaaaaaaa...tomey2nyer cik mai kita nih..bila la nak p tgk dia secara live nih...aik, hang kan dah create blog untuk cik mai, awat tak updet kisah ni kat blog dia?

naja said...

sekali sekala... nak jugak tempek gambaq anak kat blog

Ain Ahmad said...

Tangan katam tujuh