Thursday, November 19, 2009

Ikan Bakar Lemon

Sudut A - alamak! gelap plak...



Sudut B - pencahayaan sempurna... hikhik. Poyo!

Jelita tak rupaparas ikan bakar ni ? Hasil pembikinan Zikri... aku tukang makan ajeeee!

10 comments:

alladiin said...

apa kata, lu guna pos laju ke rumah wa, boleh wa tolong bagi markah.. tapi, markah awal dari gambau... 8/10 lah...

naja said...

alladiin - markah gambo 8/10 ye bro... kalo lu dah mkn berapa2 agak2 markah leh dpt ? hahaha.. takut nak pos.. takut dimkn posmen sblum smp ke tangan lu la bro! apa kata lu dtg je wa punye umah bila2 u mai putrajaya. wa bley order secara siaran terus menerus dari wa punyer laki..!

fiena said...

wah...menariknya ikan bakaq yg abg zikri buat macam kt restoran 5 bintang..mesti sedap nih...pandai la

naja said...

fiena - nak resepi kena tanya abg zikri, jgn tanya knaja... hehehe! inotno!

Laxmi said...

wahh leyo aku weih tengok gambar.. awat zikri tak buat masa aku mai menyemak umah hang ek??? ni yg aku tak tahan jeles tahap gunung everest nih!!! pi habaq kat abg yikeyi ek..

naja said...

lax - dia try dlu la jadik ke tidak. kang yo yo je buat tp hasilnyer hampehhhs, muntah darah plak ko nanti. next time ye bebeh.. hehehe

umieliza said...

mcm sodap jer

larra said...

naja... boleh tak ko bagi aku resepi daging goreng yang masa zikri masak time tinie datang tue..hehehehe

naja said...

umie - sedap gak la.. kalo bg penarafan tu ada kot 5 bintang sebab tayah masak sendiri. heh heh heh!

kemal - ala tepon la xboypren hang tu mintak resepi.. malu2 plok!

larra said...

aku mestilah hormat kat ko... minta izin ko dulu... kalu ko benarkan aku call lah heheheh masalahnya no zikri aku takde... aku ada no ko jer...