Friday, October 17, 2008

Perciwian Berganda


Tadi dah lepas bab henbeg.. ni ada lagi satu. yg bersangkut paut dgn majlis raptai yg aku pi sepagian kemarin. Maka pagi tadi.. dengan bestnyer aku naik stage amik hadiah dan sijil penghargaan kerna berjaya menempatkan diriku sebagai salah seorang Pekerja Contoh di jabatan tempat aku kerja nih.. Memang geli ati la, masa naik tu dok pk.. alahaiiiii..... layak ker layak ker.. orang lain muka serious jerrr! Tapi apapun... berbaloi gak la naik stage td.. heheheheh. Dapat seketoi jam and sijil penghargaan... bley masuk service book nih! Amin.
Terima kasih la pada boss aku yg menghargai segala kerja2 dan usaha aku di tempat kerja.. !




2 comments:

marini said...

wahhh.. tahniah naja!! murah rezeki hang...nanti send gambar terbaru hang kat email aku ek. Dah lama tak tengok hang!

naja said...

thanks rini. nanti aku send emel...