Friday, May 29, 2009

Kapkek


Tetiba... Benda alah apalah tu yer. Eheheeh, aku cam terminat plak nak tempah kapkek (cupcake) dari kawan aku di office ni. Bukan dia yg buat tp dialah yg telah berjaya menghasut aku bertubi2 sehingga aku pun rasa terbius untuk membeli kapkek.. yang bestnyer, kita bley plak design sendiri nak cemana corak2 nyer ikut selera kita...

So pepagi td sampai jer kat office, terus capai pen dan kertas dan mula la kerja melukis.. Boss aku yg lalu lalang kat depan meja pun terpaling2 dua tiga kali "Eh u buat apa tu? " " Saya nak tempah kapkek boss.." Birthday sapa ?" boss aku tanya lagi. "Takde sapa2.. saja syiok2 je boss." seraya boss akupun meng OH kan saja dan terus berlalu. Xtau apa dalam kepala dia.. heheheh!

So, itulah rupa nyer kapkek aku yg dah dilukis corak2 untuk dijadikan panduan oleh kawan Kak Nora itu. Bentuk sebenarnya akan aku pos kat sini bila dah dpt nanti. Sama2 kita tunggu.. cantik ke tidak kapkek itu nanti. Lupa pulak, kapkek yg aku order tersebut ialah yg bersaiz M/15 bijik harga RM23 kot kalo x silap

9 comments:

Laxmi said...

wahh comeinyeee.. aku nak gak kapkek.. nakkkkkkk.. nakkkkkkk.. hahhaa... cute la naja lukisan hang tu.. kagum!

naja said...

hehehee.... sabo sabo bawak bertenang.. bawak bertendanggg.. kehkehkeh. akupun baru nak try.. harap2nyer hasilnyer nanti mengkagumkan laaaa

haya_yaya said...

dari rupa paras lukisanmu,sah2 la naja pn tangan kreatip!!
kite bab melukis kureng la..tp bab kaler mabeles..*muka poyo*..

naja said...

haya.. hikhik. melukis bodo2 ni bulehlah.. nak smp ke tahap kreatif tu belum lg. rasanye ni genetik dari emak naja kot.. dia lukis lagi lawa ;)

Nora said...

weiii... ingatkan dh ada kapkek baru nak paste gambo... baru deco dah gempakkk....wah wah wahhhh ......bersemangat gituuu.....

mikie punyer cerita said...

come kapkek yang u wat... next year u buy kapkek plak for my birthday ekk...

Gabai said...

Kalau nak try yg lain buleh try yg nie....classmate sekolah menengah dulu...dia nih lawyer...tapi hobby dia buat menatang-matang nie lah...

http://kitchenguardian.blogspot.com/

TiNiE said...

peh..hebat gak hang no..
tapi dari dulu lagi...
handwriting hang mmg lawo..
computerized gitu...
kihkihkih

naja said...

rerakan.. tq atas komen2 bernas anda semua. saya amatlah2 menghargainyer.. heh heh heh

bak kata kak nora, baru deco dah gempak... hahaha!