Thursday, July 10, 2008

Blog Lama Berdarah Kembali.... Sesuai ke ? Hehheehe

pertama kali aku nak bgtaw kawan2 semua... ni cam kes terciwi sekejap laaa. sebenarnyer aku telah lama berkecimpung dalam dunia blog ni, seawal 2004.. ha kau! aku sendiri tak caya... kau lagi2lah tak percaya. selama ni aku dok tgk blog kawan2.. gelak2 sendiri dan terpk betapa alahaiiii.. jauhnyer aku ketinggalan dgn benda2 cenggini..

Sudahnyer.... tadi semasa tangan gatai nak create blog sendiri aku letak la satu nama tuh, tetiba x available plak.. aik!! baru aku teringat dulu aku pernah create blog tp lepas tu terus ilang ingatan @ ingatanku sengaja diilangkan @ ingatan yg sengaja menghilangkan dirinya dari diriku - ntah la yg mana satu, wallahualam!! rerupanyer aku antara generasi awal di kalangan kawan2 ku (geng2 dsk la) yg menjerumuskan diri dalam aktiviti pemblogan ( mcm pembalakan jer bunyinya)... kawan2, tolong tabik spring kat aku.. tolonglah sekali ini aje aku mintak ditabikspring...

Eh cakap saja tak best kan, nah aku letak bukti sini.. kesan2 sejarah pembabitan awal aku dalam dunia blog nih
http://nurnaja78.blogspot.com/ , tapi masalahnyer sekarang nih.. aku xtau cemana nak updet kat situ... so aku create yg barulah senang.. kira tutup buku lama.. buka buku baru.. bukan, bukak blog baru.. taraaaaa
ding dong ding dong!! perlu ke aku letak ding dong tuh... perlu la kot sebagai meraikan kedatangan diri sendiri ke alam blog. sekian terima kasih ukt hari nih

8 comments:

azean said...

tu dia ... dah lama terjebak lam blog sampai x ingat dah ... apa2 pun .. jeli ko masam daaa ... wakakakaka

Laxmi said...

aik sumijelly plak dah.. mcm2 dah.. aku terpaksa tabik spring kat hang sbb dah hang paksa kitorg wat.. kang majuk lak mak buyong.. kalo ada emoticon tabik spring kan bes.. isk isk isk

azean said...

woit laxmi ... tabik ko rejek .. x ikhlas ... ahahaha

Laxmi said...

hampess ko yan.. at lis tabik gak aku.. yg ko tu siap komen pasai jeli naja.. hensap kang baru tau!!!

naja said...

kawan2 ku yg sungguh mulia, tolong tabik dgn iklas ekkkk....

azean said...

ok ok .. insap dah .. tabik (ngan ikhlas) ... nnt2 .. pos ler citer terbaru ... tempek gambo ke kat sini ... bes skit jamu mata

Laxmi said...

aku pun ikhlas gak weihhhhh... takmo la kawan kalo camnih...

umie said...

aku pun tabik spring toing..toing...toing....


p/s... sapa mak buyong?