Wednesday, July 16, 2008

hehhehe..

Aku suka gambar ni... mcm2 boleh dipikirkan bila tgk gambar nih.. ia boleh melambangkan persahabatan.. perhubungan dgn orang2 tersayang... dan mcm2 lagilah ikut otak nak pikir apa. pada aku ia lebih kepada komitmen kita kepada orang2 yg kita sayang.. sanggup berkorban.. sanggup berkongsi beban.. pendek kata kerna sayang sanggup la buat apa saja. sesuaikan?? hikhikhik .


2 comments:

TiNiE said...

releven kerrr??? hehehe..sukati hang la...blog hang kan..pendapat hang kan...tapi aku plak suka gak tgk gambaq tu...tapi aku ada persepsi aku sendiri laaa..so, biar aku jerla yg tau...hehehehe..wat tag aku tu naja!!!

naja said...

ha'aa sebab blog aku... aku tulis le apa aku nak tulis. kalo hang nak tulis, tempek gambar tu kat blog hang and tulis plak apa hang rs.. share2 la kawan, baru tau apa ada dalam pikiran... hehhehehe