Thursday, April 2, 2009

Bakal Berliburan Ke Langkawi


Semalam ternampak brochure kursus nih berkeliaran dalam peti mel masuk , mcm best... anjuran Excel Training & Consultancy.. tak silap aku kampeni Dato Dr Fadzillah Kamsah nyer tuh. Wahhh best ni. Aku sangat berminat. Pastu try perayat boss.. dengan harapan ada luck. Alhamdulillah, xyah cakap banyak pun sebenarnyer boss aku ni.. sekali sound jer terus " Mana brochure kursus tu ? Kalo u berminat ok la suruh admin submit u punyer permohonan ke Korporat. I takde masalah ! Mana borangnye bawak sini i sign " Phewwwww!


So insya allah tiada aral melintang aku akan berkursus sambil berlibur2 ke Langkawi pada 27 & 28 April ini sempena Bulan Setiausaha. Kesian aku sebenarnyer, nama jer orang Kedah.. seumoq 31 tahun idop ni baru sekali pi Langkawi.
** Selepas ini, apakah aku akan menjadi seorang setiausaha yg girang ?

4 comments:

TiNiE said...

phewwwiiitt!!! tahniah wei, bes nyer dpt p langkawi..aku adalah menjeles...aku taun ni p kos sekretari kat opis aku ni jer..huhuhu sadiss...

naja said...

sabar tini.. sebenarnyer aku baru nak persilakan hang menjeles ;) hang mcm faham2 jer apa yg bermain di kotak pikiran ku ini. heehhe

alah tini setahun sekali je peluang ceni dtg. harus la ku amik kesempatan.

Nora said...

uikss... tul ke x penah gi langkawi naja? alahaiiii.... kalo dpt gi nanti mesti tersengih pjg nih...ehhehehe

Anonymous said...

huiks.. aku pun nak menjelas gak... asik2 pi kursus kat intan.. taun lepas merajuk takmo pi kursus.. taun ni pun mcm malas nak pi... biaq la skt tak leh markah pun takpa... huhuhu