Friday, April 10, 2009

A Luncheon With Anuar Zain - 9 April 2009 ( sambungan... )

Buat entry barulah...
OK, kesimpulannyer show anuar zain itu adalah best.. jitu dan teruja. Mamat ini adalah 100x lebih hensem tgk live dari tgk gambar. Heheehee. Sebagai penghibur, aku rs anuar zain mmg ada class yg tersendiri.
Malangnye... huhuhu. Sebahagian besar peminatnyer tak kira tua muda, seksi tak seksi.. anak2 dara, bini orang, makcik2.. adalah amat tidak ketahuan hala. Sungguh terlampau, ok. Pantang mamat tu turun bawah salam2 dgn peminat ada jer yg amik kesempatan cium pipi lah.. peluk2lah.. aiyooooo. Yang tak besh nyer... wanita2 yg bertudung pun sanggup berpeluk2 dgn Anuar. Aku fahamlah erti teruja tapi kalo smp lupa adat budaya.. lupa diri.. itu dah kira melampau. Minat seseorang artis tak salah... tp terang2 menggadai maruah diri, x kira halal haram.. apa kejadahnyer kan??
Aku rasa next time kalo ada lg show Anuar Zain ni, penganjur kenalah bertegas menetapkan garispanduan dan tatasusila yg perlu diikut oleh peminat2.. Lagipun takkan dorang tak belajar dari pengalaman lepas2 show Anuar Zain sempena seketeri day ni dia selalu diserbu mcm tu. Berhibur tu berhibur juga.. tapi jangan keterlaluan ok.
Gambar? Upload kendian coz menunggu sumbangan kawan2 yg sama2 pi.. aku x bawak kamera. HP kamera adalah kecik dan xleh zoom. Bila anuar turun bawah xleh nak snap sebab dikerumuni peminat.

3 comments:

TiNiE said...

tul tu naja..aku sokong sgt..seb baik masa dinner bnm a few yrs back takdak org wat pangai cenggitu..kalau tak maluuuuuu...

haya_yaya said...

a ahh la Naja...nggak malu2 gitu..iihhh...yg lagik buat malu,last year kalo x silap,ZZ bg kenyataan,x salah tu sume..bole?
ntah ape la pahaman dema ni kan..?
pelik sungguh...

naja said...

tini - ada sorang minah dr kampeni mana ntah menari melekat2 cam siput babi dgn anuar zain, aku rs mamat tu dah tolak tp minah tu tak reti baser... nak jer baling dgn jag air.

haya - takut peminat dia lari kot. semalam ada 2-3 bodigad dia. semua kena tepis dgn peminat.. bukan depa yg tepis peminat.