Friday, July 17, 2009

Anak anak anak....




Ada orang kata aku suka menulis.. sorang member telah memberi komen bahawa blog aku penuh dengan tulisan jer... jarang ada gegambo. Sebenarnya aku suka sangat menulis... menulis bagi aku adalah semacam satu bentuk terapi yang memberi kepuasan kepada jiwa.

Tapi sesekali buleh jugak ye mencuba terapi2 lain seperti tempek gambar anak sendiri di blog.. heheh. Ini adalah gambar Rumaisa versi terbaru. Hari tu ada orang cakap gambar dia yg aku tempek sebelum ni nampak mcm baby boy.. harap2 gambar kali ni dia nampak mcm baby girl..
So untuk entry kali ini, marilah melayan gambar gambar dia saja..
*baju adalah disponsor oleh Laxmi Devi.. skang bukan artis jer orang sponsor baju tau ;)

10 comments:

TiNiE said...

alalala..comey nyer cikmai...
haa mcm boy, pasal takdak rambut..
fatihah pun dulu (sampai la gak kot), ada jer org kata cam bb boy...pasai kurang rambut..hehehe

naja said...

lambat btul peroses pertumbuhan rambut2 bb gal ni ek.. nape ? dulu masa kuar2 tu kemain lebat.. lepas bercukur terus jer slow!

Dj Epoi said...

Salam Jengah....

Walaweiiiii!! Cutu Bangat!!!
Si Comel nih....

Geram Gua...!!!!

naja said...

Dj epoi.. leh la kita berbesan nanti. agak2 lu cemana ? haha!

Fuuhhhh la la ..... said...

tomeinya rumaisa bagai puteri skirt kembang gitu....ehheheheh

syahmi pun rambut kureng gak naja.... dulu x cukur pun dh xde rambut... sebulan lepas cukur pun mcm gitu gak rambutnya..... dh buh myk bijan yg org kata kasi rambut lebat tu...so far x jln gak... or mayb bla dh besar skit nti rambut lebat agaknya..ehheheheh sib baik bbku itu boy...

Laxmi said...

wah thanks naja.. akhirnya terpapar gak namaku diblog hang.. dah plak tu full name lak.. hahhaa..
aku tak tahan arr tengok rumaisa.. geram weihhh.. comeiiiii... memang cam princess di awang2an..

Amirza Kraf said...

adoiiiiii rasa nak cubit2 je itu budak....

haya_yaya said...

alalalalaaaaa...tomeinyerrr...hihihiii...kalo rambut panjang nnti,bru ler nmpk ayu..skrg ni nmpak ganaz ckit..; )

alladiin said...

berapa shutter speed lu guna utk gambo ni.. Wa rasa, klu lu adjust skit aparture dia, sure gambo lebih sharp..hahaha...jgn marah yo..

naja said...

Fuhh lala - thanks knora. naja dah boh minyak bijan tu tp pertumbuhan rambutnye amat slow rock gitu.


lax - thanks jugak utk ko kerna gown yg sungguh 'puteri' gitu! ahaks..

miza - jgn la chewwwbit dia. heheh

yaya - ganaz yer? adohhhh... masa dlm pantang dulu ada orang cakap dia berwajah brutal gitu.

alladiin - bro.. memontang la lu baru ikut kelas fotografi.. komen lu kali ni sungguh bersifat kefotografian gitu.. gua takdak slr camera, pakai hp sony e je snap gambar ni. hikhik